Ole Aakjær
Ole Aakjærmar 20, 2020 @ 14:29

En »radiosamtale«
Lidt status. Midt i denne forfærdelige situation kan jeg konstatere, at min personlige hverdag er mere eller mindre uændret. Jeg lever i forvejen temmelig isoleret - bruger det meste af min tid alene i mit maleværksted. Arbejder ufortrødent på min endnu ikke...

Ole Aakjær
Ole Aakjærjan 31, 2020 @ 19:17

NEW YORK: Mit fantastiske New York galleri Chase Contemporary har besluttet at forlænge min soloudstilling »The Pink Soul Exhibition« med en ekstra måned, så den hænger helt frem til udgangen af februar 2020.
Kig forbi hvis du er på de kanter :)
...

Ole Aakjær
Ole Aakjærjan 24, 2020 @ 12:31

Så sidder jeg her i toget - på vej mod Art Herning. For første gang i 5 år har jeg ingen originalværker med. Til gengæld skal jeg udstille en serie eksklusive print, som senere på året skal indgå som et retrospektivt element i min museumsudstilling...

Ole Aakjær
Ole Aakjærjan 23, 2020 @ 10:55

Min første museumsudstilling :)

STOLTHED: Det er med stor glæde og stolthed, at jeg nu kan se frem til min første museumsudstilling (!!!). Og til med i Kina (!!!). På Chongqing Contemporary Art Museum (!!!)

Tilbage i november...

Ole Aakjær
Ole Aakjærdec 23, 2019 @ 14:33

Glædelig jul til jer alle ❤ ❤ ❤

Herunder:
"Follow me to the edge of your emotions, the music whispered" - udstillet og solgt hos Chase Contemporary i New York

Ole Aakjær
Ole Aakjærdec 18, 2019 @ 14:36

Optur i USA efterfulgt af nedtur i Danmark...
Så er vi hjemme igen efter nogle fantastiske uger i USA - så mange uforglemmelige oplevelser rigere, gensyn med vores skønne amerikanske venner, mange nye inspirerende bekendtskaber og rekordomsætning både i Miami og New York.
...